top of page

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

Πρόκειται για μια εκπαίδευση, που στηρίζεται στη δυναμική την οποία ασκούν τα χρώματα στη ζωή μας, εμπνευσμένη από τη μέθοδο Colour for Life του Mark Wentworth, η οποία έχει την ιδιότητα να μας μεταμορφώνει.

Ανακαλύπτουμε τον χρωματικό μας χάρτη, από τον οποίο μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες για τον χαρακτήρα μας: τις ικανότητες, τα ταλέντα, τις αδυναμίες του... Με την ανάλυσή του μας προσφέρεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε τον εαυτό μας βαθύτερα και πληρέστερα, μέσα από την πολυεπίπεδη γλώσσα του χρώματος. Αποκωδικοποιώντας την προσωπικότητά μας και αξιοποιώντας αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες, οδηγούμαστε στην αυτογνωσία και μεταλλάσσουμε κάθε αρνητικό σε μια θετική προοπτική προς την πιο υπέροχη εκδοχή τού εαυτού μας! 

Μαζί θα φέρουμε το χρώμα στη ζωή σας και, με αρχετυπικές συμπεριφορές, θα θεραπεύσουμε κάθε τι που δεν μας επιτρέπει να εξελιχθούμε και να φτιάχνουμε τις στιγμές μας με κύριο συστατικό τη χαρά. Θα αποκτήσετε τα δικά σας χρωματικά σύμβολα και τη μοναδική χρωματική σας συνταγή, για να έχετε μια ολοκληρωμένη και υγιή ζωή!

Τα αρχέτυπα, που μας δίδαξε ο Carl Jung και αντιστοιχούν σε κάθε χρώμα, θα ενταχθούν στην καθημερινότητά μας: η ενέργειά τους θα μας κατευθύνει και θα μας συντροφεύει σε κάθε στιγμή, δυσκολία ή απόφαση. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία μπορούμε να βάλουμε τη ζωή μας στη ροή που αντιπροσωπεύει εμάς και τα θέλω μας· το εσωτερικό μας σθένος και τις αξίες μας.

Το χρώμα έχει τη δύναμη να μας διευκολύνει στην επίτευξη των στόχων μας!

    ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ

  *VISION BOARD*

Ένα ομαδικό σεμινάριο βασισμένο στον περίφημο Νόμο της Έλξης. Χρησιμοποιώντας τις ενέργειες των χρωμάτων και υιοθετώντας νέες αρχετυπικές συμπεριφορές, τροποποιούμε ό,τι δεν μας ικανοποιεί τη δεδομένη στιγμή.

Τελικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε τον προσωπικό σας πίνακα οραματισμού συλλέγοντας εικόνες, που θα απεικονίζουν την ιδεατή για εσάς ζωή.

Έχοντας ως οδηγό αυτήν την εικόνα, συντονιζόμαστε με την πραγματικότητα που έχουμε αρχίσει να διαμορφώνουμε. Θα είναι εκεί για να μας υπενθυμίζει ότι με τη συνειδητή δράση η ευζωία μας γίνεται πλέον υπόθεση ρουτίνας!

Ο Νόμος της Έλξης διαμορφώνει ολόκληρη

τη ζωή μας μέσω της σκέψης μας.

Ronda Byrne

v.b 1.jpg
5.jpg

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Τα εκθεσιακά περίπτερα είναι μια ειδικότητα που

–τουλάχιστον στην Ελλάδα– δεν διδάσκεται σε καμία αντίστοιχη σχολή με λεπτομέρεια. Η εμπειρία, που έχουμε όσοι εργαζόμαστε σε αυτόν τον κλάδο, είναι βιωματική.

Αποφάσισα, λοιπόν, να οργανώσω αυτό το σεμινάριο, προκειμένου να μοιραστώ τη γνώση την οποία έχω αποκτήσει τα τελευταία 25 χρόνια.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε όσους διαθέτουν σχεδιαστική εμπειρία: αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, ή οποιαδήποτε άλλη σχετική ειδικότητα. Η βασική γνώση δισδιάστατων και τρισδιάστατων σχεδιαστικών προγραμμάτων είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή σε αυτό. 

Μαθαίνουμε τους εκθεσιακούς χώρους της Ελλάδας και μελετάμε αυτούς του εξωτερικού: ποιοι είναι οι κανόνες τους, πώς αντιμετωπίζουμε το κάθε περίπτερο ανάλογα με το είδος που εκθέτει και πώς καταλήγουμε στη σχεδίαση και την κατασκευή αυτού.

Μαζί θα σχεδιάσουμε περίπτερα κάθε είδους. Θα επισκεφθούμε χώρους που κατασκευάζονται καθώς και τους εκθεσιακούς μας χώρους σε περίοδο κατά την οποία πραγματοποιείται μια έκθεση. 

bottom of page